Україна будує вертолітні майданчики на кордоні із Білоруссю. ВІДЕО

Україна на кордоні із Білоруссю продовжує встановлювати загородження, а також розпочала будівництво вертолітних майданчиків для перекидання резервів у разі необхідності.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

Зазначається, що через міграційну кризу на кордонах ЄС Україна суттєво активізувала облаштування північної ділянки кордону.

Ще з початку листопада 2021 року на українсько-білоруському кордоні постійно працюють близько трьох десятків інженерних груп прикордонників. Вони встановлюють загородження.

Відповідно до розпорядження уряду “Про виділення коштів для здійснення заходів, пов’язаних із зміцненням обороноздатності держави” Держприкордонслужбі України виділено 21 млн грн. Зараз закуплено майже 300 тонн сировини, що дасть змогу виготовити загородження для інженерного перекриття близько 62 км українсько-білоруської ділянки кордону.

Читайте також:
Лукашенко анонсував спільні навчання Білорусі та Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна