Нацкапела бандуристів загрузла в багні на Луганщині і скасувала концерти. ВІДЕО

Національна заслужена капела бандуристів імені Георгія Майбороди не доїхала на концерти на Луганщині і скасувала виступи через те, що автобус митців застряг в багні незремонтованої дороги.

Музиканти планували свої виступи на День Святого Миколая для мешканців Лозно-Олександрівської ОТГ.

Але його довелося скасувати, як і концерт у Білолуцьку.

“Шановні керівники держави, уряду, Луганської області! Профінансуйте ремонт цієї жахливої “траси”. Це куточок нашої землі, який межує з Російською Федерацією. Тут живуть громадяни України, які заслуговують на гарні дороги, на те, щоб їх відвідували з культурними програмами українські митці”, – закликали бандуристи.

Вони також опублікували відео того, що трапилося з ними по дорозі на Луганщину. На кадрах видно стан ґрунтової дороги, глибокі ями наповнені багном і водою. Ситуацію погіршувала ще й відлига та опади.

Бандуристи намагалися лопатами й вручну відкопати колеса автобуса, який загруз у багні, штовхали транспортний засіб, але безрезультатно.

Читайте також:
У центрі окупованої Ялти бандурист співає українські пісні. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна