“Цифрове майбутнє армії”: на Михайлівській площі відкривається виставка військової техніки

У середу, 13 жовтня, на Михайлівській площі в Києві відкривається виставка, на якій демонструватимуть сучасні зразки озброєння та військової техніки.

Експозиція має назву “Цифрове майбутнє армії” та проходить у рамках відзначення Дня захисників і захисниць України 13-17 жовтня, повідомила пресслужба Міноборони.

На виставці показано сучасні зразки озброєння та військової техніки ЗС України: високоточну зброю, засоби розвідки, зв’язку та автоматизації управління, радіоелектронної боротьби, роботизовані комплекси, безпілотні літальні апарати тощо.

Відповідно до анонсу, основним акцентом буде демонстрація  оборонно-промислового потенціалу держави (підприємств усіх форм власності), показ інноваційних технологій, які можуть бути використані для розвитку спроможностей військ у найближчій перспективі.

Напередодні на площі вже можна було побачити станцію польового супутникового зв’язку українського виробництва, виставлену для показу.

День захисників та захисниць України відзначається 14 жовтня.

Подібні виставки озброєнь уже проходили на Михайлівській площі у 2015-2018 роках.

Читайте також:
Таран на виставці “Зброя та безпека”: Ми приміряємо все до стандартів НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна