Таран на виставці “Зброя та безпека”: Ми приміряємо все до стандартів НАТО

 

Міністр оборони України Андрій Таран заявив, що всю продукцію, яку пропонує вітчизняна оборонна промисловість, Україна “приміряє” до стандартів НАТО.

Про це міністр повідомив у вівторок, 15 червня, під час відвідування 17-ї Міжнародної спеціалізованої виставки “Зброя та безпека-2021” та 12-го Міжнародного авіакосмічного салону “Авіасвіт-ХХІ”.

“Такі виставки дають… можливість оцінити досягнення нашого ОПК та порівняти їх зі зразками, які пропонуються іноземними компаніями. Ми заявили, що прагнемо вступити до НАТО і тому все, що нам пропонують вітчизняні виробники ми приміряємо до стандартів Альянсу. Саме тому, я вважаю, під час таких виставок ми можемо порівняти зразки і зробити оптимальний вибір для Збройних Сил України з того, що пропонується на ринку озброєння та військової техніки, — сказав Таран, якого цитує пресцентр МОУ.

Міністр оборони України також висловив сподівання, що зустрічі та переговори керівництва вітчизняного оборонного відомства з представниками іноземних делегацій, досягнуті результати сприятимуть зміцненню оборонного потенціалу як України, так і партнерів.

Під час виставки планується проведення двосторонніх зустрічей з делегаціями міністерств оборони Королівства Іспанія, Французької Республіки, Турецької Республіки, Об’єднаних Арабських Еміратів, Палати військових промисловців Республіки Польща та багатьма іншими.

Читайте також:
У Києві стартувала виставка “Зброя та безпека”: ЩО ПОКАЗУЮТЬ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна