Усик хоче поїхати в окупований Крим, щоб показати тренеру свої пояси

доповнено

Новоспечений чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO і IBO українець Олександр Усик заявив, що має намір відвідати Крим після перемоги над британцем Ентоні Джошуа.

Про це уродженець Сімферополя повідомив під час спеціально організованої пресконференції у вівторок, 28 вересня.

“Звичайно, я почав святкувати вже. Будемо салют організовувати, але завтра тренування ще. Потрібно дочекатися пояси, щоб поїхати додому, у Крим. Я хочу побачитися із тренером (Сергієм Лапіним, – “Н”), зі своїми кумами, сестрою. Зайти у свою рідну залу, показати тренеру пояси, подякувати йому за те, що він колись давно взяв мене до себе в секцію і довів до високого рівня, навчив захищатися мене, боксувати, міркувати і прощати перед тим, як бити. Зробив з хлопчиська чоловіка”, – сказав Олександр, якого цитує “Новое время”.

Сергій Лапін

Нагадаємо, що Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів із рахунком 117-112, 116-112 і 115-113. Після завоювання чемпіонських поясів за версіями IBF, WBO, WBA Super і IBO Олександр подякував уболівальникам за підтримку.
Контракт на бій передбачає проведення реваншу. Усик вже заявив, що хотів би провести другий поєдинок у Києві на Олімпійському.

Читайте також:
Український боксер Олександр Усик став чемпіоном світу в суперважкій вазі. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна