СБУ провела навчання на вокзалі Костянтинівки. Легенда – теракт

 

Служба безпеки України звітує, що провела черговий етап тактико-спеціальних навчань у районі проведення операції Об’єднаних сил. Цього разу, згідно зі сценарієм тренувань, умовні терористи вирішили вчинити теракт на залізничному вокзалі Костянтинівки.

Про це у понеділок, 6 вересня, повідомляє пресцентр СБУ.

За легендою маневрів, “терористи” заклали три “вибухові пристрої”, два з яких підірвали одразу. Третій вибух “зловмисники” готували вчинити згодом.

“Правоохоронцям вдалося швидко евакуювати пасажирів та працівників залізничного вокзалу. Поліція та слідчо-оперативна група СБУ оточили місця вибухів. Службова собака виявила місце закладення третього «вибухового пристрою», який знешкодили вибухотехніки”, – переповідає перебіг навчань пресцентр СБ.

Спецслужба наголошує, що навчання пройшли в умовах, максимально наближених до реальних. У них взяли участь представники регіональних підрозділів Служби безпеки, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Читайте також:
СБУ на Закарпатті провела навчання. Легенда – диверсія на об’єкті ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна