СБУ на Закарпатті провела навчання. Легенда – диверсія на об’єкті ЗСУ

 

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області провела дводенні антитерористичні навчання.

Про це у четвер, 3 червня, повідомила пресгрупа регіонального управління спецслужби.

Зазначається, що під час тренувань перевірялася готовність суб’єктів боротьби з тероризмом протистояти диверсійним і терористичним загрозам.

“За легендою навчань дві групи умовних терористів прибули у регіон для вчинення “диверсії” на одному з об’єктів Збройних сил України. У ході тренувань, силовики своєчасно зреагували та знешкодили імітаційні саморобні вибухові пристрої та завадили “диверсантам” потрапити на військовий об’єкт”, – йдеться в пресрелізі УСБУ.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців умовні злочинці були затримані, а наслідки їх підривної діяльності нейтралізовані.

“Координаційна група АТЦ проаналізувала ефективність використання учасниками заходу сил та засобів, відзначивши високий рівень підготовки та взаємодії задіяних підрозділів”, – додали в пресцентрі УСБУ Закарпаття.

Читайте також:
СБУ провела антидиверсійні навчання в акваторії Чорного моря. Легенда – теракт в морпорту. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна