Зеленський провів кадрові зміни в ОП

 

В офісі президента України відбулися кадрові ротації – Володимир Зеленський звільнив Юрія Костюка з посади заступника керівника ОП і призначив на його місце Олексія Дніпрова.

На посаду керівниці апарату офісу президента призначена Марія Вітушок.

Як зазначили в пресслужбі глави держави, так ОП “посилює гуманітарний та інформаційний напрямки роботи”.

“Динамічний ритм роботи, залучення нових фахівців для виконання завдань, пов’язаних із забезпеченням діяльності президента України, та збільшення функціональних обов’язків працівників офісу глави держави зумовили ухвалення низки кадрових рішень”, – йдеться в повідомленні.

Так, з метою переформатування роботи на гуманітарному напрямку заступником керівника офісу президента України, відповідальним за цей напрямок, призначено Олексія Дніпрова (указ №287/2021), який має відповідний досвід практичної роботи на посадах в органах виконавчої влади, зокрема в системі освіти.

Раніше Юрій Костюк працював заступником керівника офісу президента, а призначений радником глави держави (указ №285/2021) та сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави та стрімкої трансформації суспільних процесів. Також Костюк і надалі відповідатиме за підготовку промов та виступів глави держави.

Керівником апарату офісу президента України призначено Марію Вітушок (указом №288/2021), яка є кадровою дипломаткою, має відповідний досвід роботи за кордоном та значний досвід роботи в державній системі України, зокрема на посадах в апараті РНБО, Кабінеті Міністрів, адміністрації президента.

“Керівником гуманітарного напрямку офісу президента став Олексій Дніпров — президент Федерації бадмінтону. Нещодавно Олексій в своєму фейсбуці повідомляв, що президент грає в бадмінтон. Сподіваюсь, тепер офіс президента гратиме з Українським культурним фондом, Довженко-центром, ДержКіно, а віднедавна і Мистецьким Арсеналом не тільки в наперстки, але і в бадмінтон! Бо культура і бадмінтон — це однокореневі”, – іронізує у фейсбуці письменник і журналіст Богдан Логвиненко.

Читайте також:
Зеленський змінив голову Івано-Франківської ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна