“Непогана реформа від Венедіктової”: ексведучі “112 Україна” провели тренінг прокурорам

 

Державний Тренінговий центр прокурорів України запросив як медіаекспертів на один із своїх заходів колишніх працівників телеканалу “112 Україна” Олексія Ананова та Тетяну Хмельницьку.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній фейсбук-сторінці установи.

Зазначається, що захід “Підтримання публічного обвинувачення та взаємодія з медіа” відбувся 16 червня.

Під час тренінгу учасники мали дізнатися “про різні інструменти роботи з медіа”, “прослухати теоретичну частину курсу та оволодіти мистецтвом публічних виступів”, а допомогти їм у цьому повинні були “професійні журналісти та медіаексперти – Олексій Ананов і Тетяна Хмельницька, які мають 19 років досвіду роботи на радіо та телебаченні”.

“Офіс генерального прокурора запросив для навчань прокурорів навичкам комунікації пропагандистів Медведчука. Так, на 40-мільйонну країну не знайшлось комунікаційників краще, аніж двоє людей, які до останнього сприяли російській пропаганді. Ананов і Хмельницька багато років працювали на нині покійному каналі “112 Україна”. Працювали там ще до того, як його купив Медведчук. А коли він його придбав, то лишились. І пішли звідти тільки коли канал вмер. Точніше, аж коли проти Тараса Козака і цього телеканалу застосували санкції”, – написав у фейсбуці громадський активіст Сергій Стерненко.

Непогана реформа від Венедіктової. Думаю, далі прокурорів комунікаціям має навчати спеціально запрошений гість Діма Кісєльов. Він же теж має великий досвід роботи”, – зіронізував Стерненко.

Читайте також:
Нацрада оштрафувала канали “НАШ”, “112” і NewsOne за розпалювання ворожнечі

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони щодо запровадження санкцій щодо соратника Віктора Медведчука – нардепа від “ОПЗЖ” Тараса Козака та щодо групи телеканалів із “пулу Медведчука”, які транслюють російську пропаганду – “112 Україна”, NewsOne, ZIK. Підставою для цього став закон України “Про санкції” та постанова Верховної Ради від 4 жовтня 2018 року (№9157).
Після 23-ї години оператори кабельних мереж почали відключати трансляцію цих каналів.

3 лютого в посольстві США в Україні заявили, що Штати підтримують Київ щодо протидії “зловмисному впливу Російської Федерації”.

Водночас у Кремлі засудили санкції президента України проти телеканалів з орбіти кума Володимира Путіна, нардепа від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука.

Читайте також:
Ткаченко підтвердив російське фінансування телеканалів “112 Україна” NewsOne і ZIK

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна