Після шести років роботи із ТКГ пішли два координатори ОБСЄ

 

Координатор робочої групи з політичних питань Тристоронньої контактної групи П’єр Морель та координатор робочої групи з гуманітарних питань ТКГ Тоні Фріш залишають свої посади. У ТКГ вони пропрацювали шість років.

Про це йдеться в опублікованому на сайті ОБСЄ повідомленні спеціального представника чинного голови ОБСЄ в Україні та в Тристоронній контактній групі Гайді Грау після засідання ТКГ 23 червня.

“В останній день їх роботи в ТКГ я хотіла б висловити щиру подяку послу П’єру Морелю, координатору робочої групи з політичних питань, та послу Тоні Фрішу, координатору робочої групи з гуманітарних питань”, – заявила Грау.

За її словами, протягом шести років “їх дипломатичний досвід, наполегливість і творча енергія були вирішальними в пошуках прогресу щодо ключових аспектів Мінських угод”.

Про причини, чому Фріш та Морель залишають посади та інформацію про те, хто їх замінить, поки що не повідомляється.

Читайте також:
ОБСЄ заявила про понад 140 випадків глушіння своїх безпілотників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна