Бойовик “ЛНР” хотів на перейти на бік ЗСУ, але застрелили свої ж, – ОТУ “Північ”

 

Представник незаконних збройних формувань на тимчасово окупованій Луганщині при спробі переходу на сторону Збройних сил України був застрелений своїми ж “товаришами” по службі.

Інцидент трапився вранці у середу, 16 червня, близько 9:20, на одному зі спостережних пунктів російсько-окупаційних військ у районі населеного пункту Катеринівка, повідомляє з посиланням на інформацію від розвідки оперативно-тактичне угруповання “Північ”.

“Військовослужбовець незаконних збройних формувань при спробі переходу на сторону Збройних сил України був підступно застрелений своїми товаришами по службі, після чого ті ж “товариші” евакуювали тіло найманця на спостережний пункт”, – йдеться в пресрелізі.

В ОТУ підкреслили, що керівництво незаконних збройних формувань намагається “жорстоко присікти” випадки здачі у полон своїх “військових” та приховати факти їх ліквідації при спробах переходу на сторону Збройних сил України через небажання захищати самопроголошені “республіки”.

Як інформувала “Новинарня“, в районі тимчасово окупованого селища Голубівське Попаснянського району, що на Луганщині, ліквідовано п’ять бойовиків окупаційних військ. Так звана “ЛНР” заявляє про атаку українських диверсантів, тоді як в ЗСУ говорять про наслідки нібито “п’яної бійки”.

Читайте також:
Розстріл 5 окупантів біля Голубівського: ГУР оприлюднило записи розмов бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна