ООС: вісім ворожих обстрілів за добу, ЗСУ – без втрат

 

Упродовж минулої доби, 12 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню з боку ворога.

Про це інформує пресцентр штабу ОС у ранковому зведенні.

Поблизу населеного пункту Новгородське окупанти двічі відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля Катеринівки – ще й з автоматичних станкових гранатометів.

Біля населеного пункту Гнутове ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів. У передмісті Водяного окупанти здійснили обстріл із ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки – з підствольних гранатометів.

У районі селища Верхньоторецьке найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Неподалік селища Мирне противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

“Унаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено автомобіль групи розмінування. На щастя, ніхто не постраждав. На обстріли окупантів військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь”, – зазначили в пресслужбі штабу ОС.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Станом на 7:00 четверга, 13 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

“Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню”, – додали в пресцентрі.

Читайте також:
Військові аташе Данії, Швеції та Норвегії відвідали позиції ЗСУ на передовій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна