Військові аташе Данії, Швеції та Норвегії відвідали позиції ЗСУ на передовій

 

Район проведення Операції об’єднаних сил відвідали представники Київської асоціації військових аташе.

Про це повідомив пресцентр ООС.

“11 травня в районі операції Об’єднаних сил відбувся робочий візит представників воєнно-дипломатичних установ іноземних держав. До складу делегації увійшли аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Швеція в Україні капітан 1-го рангу Бьорн Вільберн, аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Данія в Україні капітан 1-го рангу Фелікс Ебестад та аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Норвегія в Україні підполковник Бойє Лілеруд”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, заступник командувача Об’єднаних сил генерал-майор Едуард Москальов ознайомив членів іноземної делегації з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі ООС.

Керівник української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін генерал-майор Сергій Салкуцан поінформував присутніх про головні завдання, покладені на СЦКК та процес їх виконання.

Делегація військових аташе відвідала підрозділи Збройних сил України, які виконують завдання на лінії зіткнення з противником та ознайомилася з інфраструктурою і роботою контрольного пункту в’їзду-виїзду “Золоте”.

Читайте також:
Поліцейські зі складу ООС провели перевірку населених пунктів уздовж лінії розмежування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна