Біля Золотого від ворожої кулі загинув Андрій Теперик із 92 омбр

 

Стало відоме ім’я українського військовослужбовця, який загинув унаслідок бойових дій 10 квітня. Це 24-річний Андрій Теперик із 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. кошового отамана Івана Сірка.

Як передає “Новинарня“, особу полеглого назвала пресслужба підрозділу.

Старший солдат Теперик загинув під обстрілом на Луганщині, в районі селища Золоте-3 в Попаснянському районі.

“Вчора, 10 квітня, об 11-й годині вечора російські найманці вкотре “дотримувались режиму припинення вогню” і підступно вбили захисника України. Неподалік Золотого пострілом зі стрілецької зброї смертельно поранили старшого солдата Андрія Сергійовича Теперика. Йому було 24 роки…” – сказано в дописі на ФБ-сторінці бригади.

“Харківщина втратила ще одного вірного сина Батьківщини. Наша військова родина висловлює глибокі співчуття батькам Героя… Не пробачимо…” – додали побратими.

Андрій Теперик народився 30 січня 1997 року. Із села Мартове Печенізького району Харківської області.

Андрій Теперик

За даними “Новинарні“, Андрій Теперик – восьма бойова втрата Збройних сил України на фронті з початку квітня 2021 року.

3 квітня під Шумами на Донеччині підірвався сержант Сергій Сулима з 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Того ж дня в тому ж районі загинув від кульових поранень сапер 10 огшбр Ігор Байтала. 6 квітня окупанти віддали його тіло, що залишалося в “сірій зоні”.

5 квітня від кульового поранення поблизу Авдіївки на Донеччині загинув військовослужбовець 72 омбр солдат Владислав Мороз.

5 квітня смертельне кульове поранення біля Золотого-4 отримав молодший сержант Віктор Гелебрант із 92-ї окремої механізованої бригади.

6 квітня від підриву в авто в районі села Степне на Донеччині загинув солдат 1 отбр Максим Стеблянко.

6 квітня внаслідок обстрілу з СПГ в районі Невельського на Донеччині загинув старший лейтенант Володимир Шпак із 58 омпбр.

8 квітня від снайперського вогню під Водяним на півдні Донецької області загинув боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти матрос Денис Юшко.

Читайте також:
Бойовий медик Земліна, герої Шумів, живі й загиблі в ООС: кого Зеленський нагородив орденами

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна