Озеленення планети: Ющенко, урядовці й іноземні посли візьмуть участь у рекорді з висадки дерев

 

Посли іноземних держав, члени Кабінету Міністрів та інші українські високопосадовці візьмуть участь в акції “1 мільйон дерев за 1 добу у 100 країнах світу”, яка відбудеться в межах проєкту “Озеленення планети” у різних регіонах України та в Києві в суботу, 10 квітня.

Про це повідомляє Укрінформ.

Учасники заходів висадять іменні дерева на території Пущі-Водиці. Відбуватимуться прямі включення з різних країн, де в цей час також висаджуватимуть дерева з метою фіксації світового рекорду.

О 17:00 буде висаджено мільйонне дерево задля фіксації рекорду 2021 року з онлайн-включенням зі співорганізаторами 100 країн світу та 25 регіонів України.

Повідомляється, що у заході братимуть участь перші особи держави, понад 20 послів іноземних держав в Україні, блогери, які опікуються тематикою екології.

Серед учасників – віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів, перший заступник міністра захисту довкілля та природних ресурсів Богдан Боруховський, третій президент України Віктор Ющенко.

Як запевняють організатори, “захід відбуватиметься з дотриманням строгих карантинних норм відповідно до нормативних положень”.

Читайте також:
На Високому замку у Львові ветерани висадили понад 300 дерев на місці зламаних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.