В окупованому Криму затримали російського військового, що викрав авто і намагався втекти від поліції

 

В окупованому Криму російський військовий, що прибув у відрядження на півострів, викрав автомобіль та намагався втекти від так званих поліцейських.

Про це у вівторок, 6 квітня, повідомляє сайт InformNapalm.

Зазначається, що в опублікованому в соцмережах відео із затриманням чоловіка, він відповідає на запитання співробітників так званої поліції та заявляє, що є військовим 38-ї гвардійської бригади управління ПДВ Збройних сил РФ (в/ч 54164). Вона дислокується у Московській області РФ.

Затриманий також вказав свої особисті дані, дату народження і місце проживання: “Первенков Максим Андрійович, 24 червня 2000 року, Курська область, Золотухінський район, н.п. Свобода, вул. Лугова, 2″.

На запитання так званих правоохоронців про те, як він опинився в окупованому Криму, хлопець сказав, що прибув у відрядження в складі бригади.

Розслідувачі волонтерської спільноти InformNapalm підтвердили інформацію, що Максим Первенков дійсно є військовим РФ та знайшли в соцмережах його особисту сторінку.

Також виявили сторінку батьків, які в жовтні 2020 року публікували фото сина із проводів на строкову службу в Збройні сили Росії.

Фото зі сторінки в соцмережі “Однокласники” Оксани Первенкової (Шевченко), матері затриманого військовослужбовця ЗС РФ

“Так вдалося підтвердити, що викрадач дійсно прописаний за вказаною адресою в Курську і восени 2020 року був призваний до лав ЗС РФ”, – повідомили волонтери.

Фото зі сторінки в соцмережі “Однокласники” Андрія Первенкова, батька затриманого військовослужбовця ЗС РФ

Читайте також:
В окупованому Криму на радіо запустили зашифроване привітання з Днем СБУ. СЛУХАТИ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна