Під Дніпром виявили згоріле авто з останками, що можуть належати зниклому бізнесмену й волонтеру Міщенку

 

У районі села Старі Кодаки на Дніпропетровщині у вівторок, 30 березня, виявили згорілий автомобіль, всередині якого були людські останки.

Про це повідомляє видання “Інформатор”.

У пресслужбі ГУ Нацполіції Дніпропетровської області виданню зазначили, що останки в авто Toyota Higlander можуть належати зниклому напередодні директорові зброярського магазину “Ібіс” 42-річному Анатолію Міщенку.

На місці інциденту працювали рятувальники та поліцейські, підтвердити особу загиблого зможе лише судмедекспертиза.

Дніпровський підприємець Анатолій Міщенко зник 29 березня. Вранці о 9:30 він виїхав із місця роботи на Набережній Перемоги, 40, на своїй машині Toyota Higlander. Пізніше зв’язок із ним обірвався. Чоловіка розшукують правоохоронці та родичі.

Зниклий дніпровський підприємець Анатолій Міщенко

Армійський волонтер Олександр Карпюк (Серж Марко) зазначив, що Міщенко мав активну проукраїнську позицію.

“Вночі 28 березня вбили Олександра Мандича – позивний “Ташкент”. Його катували вдома, а потім вивезли на автомобілі, щоби прикопати за містом. Дуже несхоже на звичайних бандитів, які намагалися вибити щось із незаможного Ташкента. 29 березня вбитий Анатолій Міщенко – директор зброярського магазину “Ібіс”, людина з активною проукраїнською позицією, волонтер. Підірвали в машині”, – написав він, додавши, що ці події трапилися протягом кількох днів, коли “бомонд біснувався через пофарбовані дверей офісу президента“.

Місцеві видання поширюють фото з останками в згорілій машині.

Читайте також:
Суд звільнив з-під варти підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої

Як владна більшість ганьбилася на позачерговому засіданні ВР щодо “дверей Банкової”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна