У Києві затримали підозрюваних у вбивстві ветерана АТО й учасника Революції Гідності Мандича

 

У Києві правоохоронці затримали підозрюваних у викраденні та вбивстві громадського активіста та ветерана АТО Олександра Мандича.

Про це в неділю, 28 березня, повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, пізно ввечері 24 березня підозрювані, перебуваючи у квартирі 37-річного потерпілого на Печерську в Києві, близько години утримували його проти волі та наносили удари в різні частини тіла.

Опісля напівпритомного чоловіка силоміць посадили в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку.

Отримавши інформацію про зникнення Мандича, правоохоронці почали його пошуки. Слідчі встановили, що у чоловіка раніше був конфлікт із невідомими особами.

Ймовірних викрадачів вдалося встановити та затримати. Під час слідчих дій з’ясувалося, що вони вбили викраденого Олександра Мандича та сховали його тіло у закинутій канаві в Київській області.

28 березня тіло загиблого з множинними травмами, у тому числі ножовими пораненнями, знайшли. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

“Декілька днів тому невідомі викрали з дому Олександра Мандича (“Ташкент”), а вже сьогодні його знайшли зарізаним в лісі. Олександр був справжнім громадським активістом, пройшов палаючі барикади Майдану і війну на Сході а згинув від ножа в спину від покидьків”, – написав колишній народний депутат Ігор Мосійчук у фейсбуці в неділю, 28 березня.

Трьом особам, причетним до викрадення та вбивства громадського активіста та добровольця, повідомлено про підозру (п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України).

Читайте також:
Суд звільнив з-під варти підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна