Прессекретарка президента Мендель не вестиме програму на каналі “Дом”

 

Прессекретарка президента України Юлія Мендель взяла участь лише в пілотній версії програми “Погляд з Банкової” на телеканалі “Дом”.

Про це інформує сайт телеканалу.

“Ми врахували думки аудиторій та шкодуємо, що могли ввести в оману частину підписників наших соціальних мереж щодо участі пані Мендель у проєкті як ведучої на телеканалі. Перепрошуємо за те, що відразу не внесли ясність у це питання. Ми врахували критику й наполягаємо на тому, що всі запрошені спікери та експерти обмежені питаннями ведучих або журналістів. Редакція невпинно повторює, що наша діяльність базується на принципах Кодексу етики українського журналіста”, – йдеться в пресрелізі телеканалу.

“Дом” запускає нову серію програм “Погляд з Банкової”, в якій головними дійовими особами виступають стейкхолдери, пов’язані з офісом президента.

Першою з них стала прессекретарка президента Юлія Мендель, яка погодилася спеціально для аудиторій каналу з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей давати відповіді на запитання як речниця президента й пояснювати позицію влади з актуальних для наших глядачів тем.

“У наступних епізодах серії програм “Погляд з Банкової” запланована поява інших стейкхолдерів або спікерів представників влади як запрошених гостей або експертів”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі “Дом” 15 березня вийшов пілотний випуск програми “Погляд з Банкової”.

“Із метою недопущення подвійних трактувань участі Юлії Мендель або інших запрошених гостей та експертів у проєктах каналу повідомляємо, що пілотна версія, яка була представлена ​​в соціальних мережах 15 березня, мала на меті привернути увагу аудиторії та отримати зворотний зв’язок на вказаний номер телефону”, – пояснили на телеканалі.

Ефірний перший епізод проєкту “Погляд з Банкової” вийде в ефір телеканалу “Дом” у неділю, 21 березня, о 20:05 за київським часом.

Як повідомляла “Новинарня“, новий телеканал “Дім” запустили на базі державного UATV, який був створений Міністерством інформаційної політики у 2015 році для трансляції закордоном. З середини січня 2020 року він припинив роботу.

Контент для телеканалу “Дім” для тимчасово окупованих територій України формуватимуть чотири медіагрупи. Зокрема, приблизно 15% там буде належати виробництву студії “Квартал 95”.

Читайте також:
“Фальцети і брауні держчиновників – це зовсім не смішно. Це наша бідова реальність, з якої потрібно шукати вихід”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна