“Погляд із Банкової”: прессекретарка президента Юлія Мендель вестиме шоу на телеканалі “Дом”

 

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель запускає власне шоу на державному телеканалі “Дом”, який мовить на окупованих територіях Донбасу і Криму.

Про це Мендель написала у фейсбуці в понеділок, 15 березня.

“Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, які опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників телеканалу “Дом” у YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії. Зважайте – відповідаю на запитання”, – повідомила Мендель.

На фейсбук-сторінці телеканалу “Дом” йдеться, що щотижневе ТВ-шоу “Погляд із Банкової з Юлією Мендель” є авторським проєктом прессекретаря президента України.

“Юлія Мендель коментує актуальні події, ділиться своїми висновками про те, що відбувається, робить прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу”, – йдеться в повідомленні.

15 березня вийде пілотний епізод для передплатників в соціальних мережах і в YouTube, “а 21 березня відбудеться телевізійна прем’єра першого епізоду з трансляцією на всіх діджитал-платформах телеканалів “Дом” і UATV”, повідомили на телеканалі.

Як повідомляла “Новинарня“, новий телеканал “Дім” запустили на базі державного UATV, який був створений Міністерством інформаційної політики у 2015 році для трансляції закордоном. З середини січня 2020 року він припинив роботу.

Контент для телеканалу “Дім” для тимчасово окупованих територій України формуватимуть чотири медіагрупи. Зокрема, приблизно 15% там буде належати виробництву студії “Квартал 95”.

Читайте також:
“Фальцети і брауні держчиновників – це зовсім не смішно. Це наша бідова реальність, з якої потрібно шукати вихід”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна