На телеканалі “Дім” 15% ефіру отримає “95-й квартал”

 

Контент для нового телеканалу “Дім” для тимчасово окупованих територій України формуватимуть чотири медіагрупи.

Як передає “Укрінформ”, про це у понеділок, 2 березня, під час презентації концепції нового телеканалу для окупованих територій повідомила в.о. генерального директора телеканалу UATV Юлія Островська.

За її словами, на телеканалі буде приблизно 15% контенту виробництва студії “Квартал 95”.

“Звичайно, є виробництво студії “95-й квартал”, є контент, бо він теж досить преміальний і його любили до цього, і сподіваюся, що люблять і зараз на тих територіях. Зараз сітка дуже жива, і зараз частка десь 15%”, – сказала Островська.

Водночас, як зазначив заступник голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв, контент, який надаватимуть медіагрупи, – розважальний.

“Медіагрупи, з ким проведені перемовини і з ким співпрацює телеканал: це медіагрупа “СтарЛайтМедіа”, медіагрупа “1+1”, медіагрупа “Україна” та медіагрупа телеканалу “Інтер”. Ось із цими чотирма медіагрупами досягнуто домовленість, так званий меморандум щодо співпраці. Надалі співпрацюватимуть з різними міжнародними мовниками, для того щоб вони теж надавали”, – сказав заступник керівника офісу президента України Кирило Тимошенко.

Як інформувала “Новинарня“, за словами першого заступника міністра культури, молоді та спорту Анатолія Максимчука, телеканал для тимчасово окупованих територій фінансуватиметься з держбюджету.

Читайте також:
“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

“Пресвята погорілиця”: 95-й квартал випустив “вибачення” перед Гонтаревою. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна