ОП і “слуги народу” періодично пропонують “Голосу” об’єднатися в коаліцію, – Рудик

 

Представники партії “Слуга народу” та офісу президента періодично ведуть перемовини з лідеркою партії “Голос” Кірою Рудик щодо можливого об’єднання в парламентську коаліцію.

Про це політикиня заявила в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”, фрагмент якого опублікований в четвер, 25 лютого.

“Зі мною циклічно хтось веде переговори, щоби ми приєдналися (до коаліції,“Н”). Періодично на мене виходять представники або офісу (президента,“Н”) , або партії “Слуга народу” з переговорами про те, де ми можемо об’єднати наші зусилля”, – розповіла нардепка.

Вона зауважила, що “Голос” завжди підтримує дії влади, які “є правильними для країни”.

Рудик звернула увагу на останні кроки президента Володимира Зеленського щодо санкцій, які викликають у команди “Голосу” “великі сподівання”.

“Це дійсно системні, проукраїнські, державні кроки, які ми підтримуємо, і я щиро рада, що він їх робить. Коли ми бачимо такі кроки, то говоримо: “О, можливо, з цього щось вийде!”. Але подивимося, якими будуть наступні, тому що це мають бути не два-три випадкові державні рішення, а результат певного плану. Тоді й говоритимемо”, – зазначила вона.

На запитання, які посади в уряді могли б обійняти представники “Голосу” в разі входження до коаліції, Рудик відповіла: “Якщо буде кілька напрямів, де ми можемо повністю втілити заплановані реформи, то ми готові взятися за це й робити”.

Нагадаємо, в серпні 2020 року голова політичної партії “Голос”, народна депутатка Кіра Рудик заявила, що п’ятий президент України, лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко є більшим політичним ворогом її політсили, ніж чинний президент Володимир Зеленський.
17 липня 2020-го партія “Голос” оголосила про перехід в опозицію до чинної влади. До цього депутати від цієї політсили стверджували, що перебувають у “надпозиції.”
11 червня народний депутат від партії “Голос” Святослав Вакарчук оголосив про складання мандата.
Перед тим, у березні 2020 року, Вакарчук склав повноваження голови політичної партії “Голос”, натомість головою обрали депутатку Кіру Рудик. 

Читайте також:
НАЗК заблокувало держфінансування партії “Голос”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна