Партію “Голос” замість Вакарчука очолила ІТшниця Кіра Рудик

 

Народний депутат, музикант Святослав Вакарчук склав повноваження голови заснованої ним політичної партії “Голос”. Натомість головою обрано депутатку Кіру Рудик.

Про це повідомила пресслужба політичної сили за підсумками з’їзду партії, який відбувся в середу, 11 березня.

“…Менше року тому ми створили партію «Голос». Я привів чесних і професійних людей в український парламент. Після обрання нового президента ми постали перед вибором: нові обличчя без жодного досвіду чи старі політики з досвідом — досвідом корупції, кумівства і маніпуляцій. Ми дали справжню альтернативу: «Голос» — це нові, але професійні обличчя.
Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом: влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії, і в парламенті нових професійних людей. Саме тому сьогодні на з’їзді партії «Голос» обрав новою головою партії найкращого управлінця з нашої команди Кіру Рудик”, – цитує Вакарчука партійна пресслужба.

“Кіра уособлює собою сучасність. І цю сучасність вона привнесе в роботу партії разом з неоціненим досвідом управління великими командами. А я як лідер буду продовжувати розбудовувати партію. Моя місія — і надалі приводити в політику нових чесних професійних людей із власним баченням і створювати політичну конкуренцію всім тим, хто йде до влади без візії, без компетенцій, без власного бачення. А також — боротися з тими, хто йде в політику лише для власного збагачення”, – сказав Святослав Вакарчук.

Нардеп-співак додав, що “ця місія політичного провайдерства” і є його форматом в українському політикумі.

Як відомо, 34-річна Кіра Рудик – народна депутатка України, перша заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації.
Вона закінчила Києво-Могилянську академію за спеціальністю “Інформаційні технології”. Працювала в Software MacKiev, у TAIN Ukraine, керувала київським R&D-офісом, який займається розробкою софту для компанії Ring. До обрання в парламент – головна операційна директорка (COO) Ring Ukraine.
Компанію Ring Ukraine, що спеціалізується на випуску “розумних” дверних дзвінків, разом із головним офісом у США купив Amazon за 1 мільярд доларів.

Нагадаємо, у серпні 2019 року фракцію “Голос” у ВР очолив не Вакарчук, а журналіст Сергій Рахманін.

Читайте також:
Депутат Вакарчук заспівав на корпоративі білоруських “танкістів”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна