Партія “Голос” заявила, що переходить в опозицію

 

Партія “Голос” оголосила про перехід в опозицію до чинної влади.

Про це йдеться у заяві політсили, яку оприлюднила голова партії Кіра Рудик під час виступу з трибуни парламенту в п’ятницю, 17 липня.

“За рік ми побачили, що монобільшість зрадила цінностям, які декларувала. Ми побачили президента, який соромиться сказати, що Росія – це агресор. Ми побачили призначення, які не тягнуть навіть на начальників відділів, яких жодна компанія не взяла б собі керівником відділу, а їх призначають міністрами”, – йдеться в заяві.

У заяві зазначили, що партія монобільшості голосує в турборежимі в тому числі і за “погані” закони.

“Ми прийшли захищати свободу і проводити реформи. Але натомість зараз ми постійно боремося з брехнею. Брехнею про те, що існує кадровий голод. Про те, що в Україні існує питання про державну мову. Брехнею, яка постійно нищить будь-який конструктив. Ми зрозуміли, що наш конструктив не приносить користі. Владі не потрібно допомагати, її потрібно змінювати. Прийшов час її змінити. Партія “Голос” переходить в опозицію до існуючої влади. Наша надія i ваша надія тільки на нас самих”, – сказано в заяві.

Як інформувала “Новинарня“, 11 червня народний депутат від партії “Голос” Святослав Вакарчук оголосив про складання мандата.

Перед тим, у березні 2020 року, Вакарчук склав повноваження голови політичної партії “Голос”, натомість головою обрали депутатку Кіру Рудик. 
На парламентських виборах 2019 року Вакарчук очолював список створеної під нього партії “Голос”. Раніше також очікували, що він може піти в президенти на виборах-2019.

Читайте також:
“Голос” позбавив Вакарчука депутатського мандата

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна