YouTube заблокував канал Дубінського

 

Популярний відеохостинг YouTube заблокував канал народного депутата від “Слуги народу” Олександра Дубінського.

Про це в четвер, 28 січня, написав на сторінці у ФБ громадський активіст Сергій Стерненко. 

“Ютуб заблокував канал російського агента та пропагандиста Олександра Дубінського. Мама буде тепер викладати відео у однокласніках”, – написав активіст.

Центр протидії корупції у твітері підкреслює, що канал Дубінського заблокували саме через американські санкції.

“Яка прикрість. Канал Дубінського в YouTube всьо. Це прямий наслідок санкцій США”, – йдеться в дописі.

Засновник фонду “Повернись живим” Віталій Дейнега натякає, що на часі – введення санкцій США ще й проти Анатолія Шарія.

Читайте також:
Зеленський 30 хв сперечався з Дубінським і просив покинути фракцію “СН”, той відмовився, – ЗМІ

Як інформувала “Новинарня“, 11 січня 2021 року Сполучені Штати внесли до санкційного списку сімох громадян України та чотири організації: це чинний народний депутат Олександр Дубінський (“Слуга народу”), колишні нардеп Олександр Онищенко, прокурор Костянтин Кулик та співробітник посольства України в США Андрій Теліженко, помічник нардепа Деркача Дмитро Ковальчук, формальний власник телеканалу “Ера” Антон Симоненко, керівник інформагентства “Онлі-ньюз” Петро Журавель, а також медіакомпанії Деркача “Ера-Медіа”, “Онлі-ньюз”, ТОВ “Скептік” та сайт NABU Leaks.
Їхні активи, власність, рахунки у США, підконтрольні організації тощо підлягають блокуванню (що ускладнює доларові транзакції), американські візи анулюються, крім того, резидентам США заборонено мати із ними бізнес-контакти.

Раніше, після оприлюднення в Україні записів розмов президента Петра Порошенка із тодішнім віцепрезидентом США Джо Байденом, Вашингтон у жовтні 2020 року наклав санкції на позафракційного нардепа Андрія Деркача, якого Штати вважають “активним агентом РФ”. Дубінського і компанію вважають учасниками цієї мережі.

Після оголошення санкцій проти Дубінського радник голови ОП Єрмака розповідав, що Зеленський не реагуватиме на це рішення США.

Читайте також:
В’ятрович звернувся в СБУ через “російських агентів” Дубінського і Деркача

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна