Франція вирішила пускати іноземців лише з негативним ПЛР-тестом на COVID-19, навіть із ЄС

 

Із 24 січня Франція пускатиме до себе іноземців, в тому числі з інших країн Євросоюзу, лише за умов наявності у них негативного результату аналізу на COVID-19.

Як повідомляє “Укрінформ“, про це із посиланням на заяву Єлисейського палацу пише Guardian.

“Французький президент Еммануель Макрон сказав своїм колегам із Європейського Союзу, що Франція від неділі зробить ПЛР-тести обов’язковими для усіх мандрівників, які в’їжджають до країни, у тому числі з інших держав ЄС”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, Франція йде на 6-му місці у світі (після США, Бразилії, Індії, Росії та Великої Британії) за добовим показником нових випадків коронавірусної інфекції. 22 січня там офіційно додалося ще майже 23,3 тис. хворих.
Із 3 млн інфікованих та понад 72 тис загиблих Франція входить до десятки найбільш постраждалих від COVID-19 держав світу.

Читайте також:
Ініціатива COVAX: Pfizer надасть свою вакцину також і бідним країнам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна