У Раді зареєстрували законопроєкт про тероборону

 

У Верховну Раду України внесли та зареєстрували проєкт закону “Про територіальну оборону України”

Документ отримано Радою та передано на розгляд керівництву в середу, 16 грудня.

“Цей закон дає можливість розбудувати ефективну систему територіальної оборони України, визначає повноваження всіх суб’єктів та за висновками незалежних експертів є антикорупційним”, – написав на сторінці у ФБ заступник секретаря РНБО генерал-майор Сергій Кривонос.

З його слів, згаданий документ – підсумок півторарічних старань робочої групи, до складу якої входили представники РНБО, окремі представники ОПУ, Міністерства оборони України, Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, народні депутати України, військові та громадські експерти.

Як інформувала “Новинарня“, робота над законопроєктом про територіальну оборону завершена, він готовий до розгляду у Верховній Раді.
Зі слів секретаря РНБО Олексія Данілова, законопроєкт про територіальну оборону буде внесений на розгляд Верховної Ради у вересні-жовтні, а до кінця 2020 року його обов’язково ухвалять.

Читайте також:
Новий законопроєкт про тероборону: терміни, зброя, жінки і гроші

Генерал Коваль призначений відповідальним за тероборону України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна