Закон про тероборону ухвалять до кінця року, – Данілов

 

Законопроєкт про територіальну оборону буде внесений на розгляд Верховної Ради у вересні-жовтні, а до кінця 2020 року його обов’язково ухвалять.

Про це в понеділок, 21 вересня, сказав журналістам секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов після засідання круглого столу “Технології асиметричної протидії зовнішній агресії та шляхи їх ефективного розвитку”, передає “Укрінформ”.

“Закон про територіальну оборону готується. Є декілька редакцій цього законопроєкту. Я можу сказати, що в нашому розумінні у вересні або – щонайдовше – це буде жовтень, він буде у Верховній Раді, і він буде обов’язково у цьому році прийнятий”, – сказав Данілов.

Секретар РНБО раніше наголошував на тому, що ухвалення цього законопроєкту зобов’язуватиме розробити деякі регулюючі нормативно-правові акти, зокрема про регламент обігу зброї. Адже для того, щоб структурні підрозділи територіальної оборони могли повноцінно виконувати свої функції, вони мають бути озброєні.

Читайте також:
Новий законопроєкт про тероборону: терміни, зброя, жінки і гроші

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна