Пенсіонери-силовики збираються на марш з вимогою перерахунку пенсій

 

9 грудня у Києві, біля Будинку офіцерів, розпочнеться похід пенсіонерів силових структур до будівель Верховної Ради, уряду та офісу президента України.

Початок акції заанонсовано на 10:00.

“Акція протесту ветеранів військової служби та правоохоронних органів, які вкрай обурені вкраденням у них державою понад 40 мільярдів гривень, проводиться з метою повторної передачі президенту України, керівництву КМУ та П’парламенту своїх вимог, передусім, щодо справедливого перерахунку пенсій 506 тисячам пенсіонерів силових структур”, – зазначають у соцмережах ініціатори акції.

Організаторами маніфестації виступають ГО “Міжнародний благодійний Фонд інвалідів війни в Афганістані та інших локальних конфліктів “За справедливість” й інші ветеранські громадські організації.

Читайте також:
Влада “зарубала” законопроєкт 2141 про військові пенсії – ветеранське середовище обурене

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна