Рада не піде ні на карантин, ні на локдаун, – Разумков

 

Станом на понеділок, 30 листопада, 45 працівників апарату Верховної Ради і 14 народних депутатів хворіють на коронавірус.

Як передає “Новинарня“, про це на брифінгу в Києві повідомив голова парламенту Дмитро Разумков.

“Верховна Рада має можливість ухвалювати важливі для держави рішення, незалежно від того, скільки в нас людей хворіє (на коронавірус, – “Н”). У нас є 424 народних депутати. Зараз їх трошки менше, але я сподіваюся, ми все ж зможемо ухвалити ті ключові рішення, які обговорювалися на погоджувальній раді. Зміни в графіку роботи теоретично можливі, але Верховна Рада ні на карантин, ні на локдаун не піде і виконуватиме функції, передбачені Конституцією України”, – сказав Разумков.

Голова ВР зазначив, що “народні депутати робитимуть все можливе, щоби відсутність колег чи працівників апарату Ради не вплинула на державницькі процеси, які залежатимуть від парламенту”.

Нагадаємо, 11 листопада голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що заразився коронавірусом і відправився на самоізоляцію. 30 листопада він заявив, що одужав і провів засідання погоджувальної ради  депутатських фракцій.

Читайте також:
“ЄС” повідомила в НАБУ про злочин щодо нецільового використання коштів із “ковідного” фонду

Арахамія: Імовірність повного локдауну – 90%, орієнтовно з 27 грудня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна