Уряд ухвалив рішення про передислокацію чотирьох військових частин

 

Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження, яким затвердив передислокацію трьох військових частин до Бердянська Запорізької області та однієї військової частини – до Очакова, що на Миколаївщині.

Як передає “Новинарня“, відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в середу, 18 листопада.

Як зазначається в пояснювальній записці, такі кроки дозволять створити належні умови для розміщення особового складу перспективних військових частин.

На реалізацію розпорядження у 2020 році були сплановані відповідні бюджетні асигнування, а виконання цих завдань не потребуватиме додаткових матеріальних та інших фінансових витрат із державного чи місцевого бюджетів.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно Кабінет Міністрів України затвердив зміни до урядової постанови та дозволив збільшити граничну чисельність працівників апарату Міністерства оборони.

Читайте також:
Зеленський підписав указ про захист прав зниклих безвісти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна