Уряд схвалив збільшення апарату Міноборони

 

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до урядової постанови та дозволив збільшити граничну чисельність працівників апарату Міністерства оборони на 65 осіб.

Відповідне рішення ухвалене на засіданні уряду в середу, 28 жовтня, повідомляє “Укрінформ”.

“Проєкт постанови (…) розроблено Міністерством оборони з метою збільшення чисельності апарату Міноборони для здійснення координації завдань у сфері зв’язку та інформатизації; організації діяльності за напрямом впровадження та розвитку новітніх інформаційних технологій процесів та цифровізації у сфері оборони; координації та контролю над створенням і впровадженням єдиної автоматизованої системи управління ЗСУ, інформаційної інфраструктури, інформаційних систем різного функціонального призначення, розвитку систем технічного захисту інформації та технічних засобів охорони, програмного та апаратного забезпечення, що розробляються та прийняті та озброєння або надаються Збройним силам в рамках міжнародної технічної допомоги, у тому числі на проведення відповідних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт”, – йдеться в пояснювальній записці.

Реалізація цієї постанови не потребуватиме додаткових витрат з держбюджету.

Видатки здійснюватимуться коштами державного бюджету на 2020 рік у межах видатків, передбачених для Міноборони за бюджетною програмою КПКВК 2101010 “Керівництво та військове управління Збройними силами України”.

Нагадаємо, уряд дозволив імпорт товарів військового призначення, що становлять державну таємницю.

Читайте також:
Шмигаль назвав заяви про направлення грошей для онкохворих на дороги маніпуляцією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна