На держпідприємстві “Антонов” змінили директора

 

Державний концерн “Укроборонпром” призначив Сергія Бичкова виконуючим обов’язки генерального директора підприємства ДП “Антонов”.

Бичкова в четвер, 5 листопада, як керівника підприємства представив перший заступник гендиректора держконцерну “Укроборонпром” Роман Бондар.

Як зазначають у пресцентрі “Укроборонпрому”,  досі Бичков обіймав посаду віце-президента, виконавчого директора ДП “Антонов” з вересня 2020 року.

Бичков починав роботу на підприємстві 1969 року інженером-технологом.

Нині має науковий ступінь доктора технічних наук, професор, відзначений низкою державних нагород та почесних звань, зокрема, орденом “За заслуги” І ступеня, орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня, а також є кавалером Національного ордена Франції “За заслуги”.

У концерні висловили сподівання, що Олександр Лось, який раніше обіймав посаду президента ДП “Антонов” та був звільнений за власним бажанням, залишиться працювати на підприємстві заступником генерального директора з проєктування.

Читайте також:
“Антонов” почав виробляти Ан-178 без російських деталей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна