Мінветеранів створює концепцію позитивного образу ветерана

 

Міністерство у справах ветеранів України пропонує для громадського обговорення проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України “Про схвалення концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві”.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

“Проєкт акта розроблено з метою досягнення цілі 11.2. “Пам’ять та повага” Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 471 щодо здійснення системної політики з формування позитивного сприйняття ветерана війни суспільством шляхом розроблення та реалізації комплексної програми героїзації образу захисника ― взірця героїзму та патріотизму“, – йдеться в повідомленні.

Основною метою концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві є формування та підтримка у громадян України однозначно позитивного ставлення до ветеранів війни – взірця героїзму та патріотизму.

Зауваження і пропозиції до проекту приймаються до 5 листопада 2020 року у письмовому та/або електронному вигляді на адресу Міністерства у справах ветеранів України: провулок Музейний, 12, м. Київ, 01001, е-mail: [email protected]

Відповідальною особою щодо впровадження вищезазначеного проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України визначено головного спеціаліста експертної групи формування позитивного образу ветерана Директорату вшанування пам’яті та формування позитивного образу ветерана Міністерства у справах ветеранів України Сісецьку Вікторію Ігорівну (конт. тел. (044) 278 55 77).

Ознайомитися з проектом можна на сайті міністерства.

Читайте також:
Мінветеранів ініціює створення Книги пам’яті добровольців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна