Резніков підтвердив готовність відкриття двох нових пунктів пропуску на Луганщині

 

Уряд планує 10 листопада відкрити два нових контрольних пункту в’їзду-виїзду на лінії розмежування у Золотому та Щасті Луганської області.

Про це в понеділок, 26 жовтня, в інтерв’ю телеканалу “Україна 24” розповів міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

“10 листопада ми будемо готові відкрити паралельно, одночасно в Золотому й Щасті, два нових КПВВ (…) Я персонально за це відповідаю, за підготовку українською стороною на підконтрольній уряду території двох хабів, і я сподіваюся, що окупаційні режими з того боку також завершать свої інфраструктурні роботи”, – заявив урядовець.

За словами міністра, у межах ТКГ також було укладено попередню домовленість про нові локації для розмінування, а також визначено чотири локації, де може відбутися розведення військ.

Як відомо, в Луганській області поки діє один пункт пропуску – у Станиці Луганській. Він пішохідний.

Нагадаємо, нещодавно Олексій Резніков заявив, що реінтеграція Донбасу триватиме мінімум 25 років.

Читайте також:
У штабі показали, як триває розбудова КПВВ в Щасті. ФОТО

Законопроєкт про перехідний період на Донбасі представлять у ВР не пізніше І кварталу 2021 року, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна