У штабі показали, як триває розбудова КПВВ в Щасті. ФОТО

 

На Луганщині продовжуються роботи з розбудови додаткового пункту пропуску через лінію розмежування в місті Щастя.

У пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил у понеділок, 19 жовтня, показали, як триває розбудова майбутнього об’єкта інфраструктури.

Зазначається, що до будівництва пішохідного сполучення залучено представників військово-цивільних адміністрацій Луганської області, робітників Попаснянського районного водоканалу та регіональної служби автомобільних доріг.

Фото: пресцентр штабу ООС

“За підтримки міжнародних гуманітарних організацій на новому пункті будуть облаштовані санітарні зони, медичні модулі, пункти надання адміністративних послуг, пункт обігріву та намети для відпочинку осіб, які перетинають КПВВ”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, рішення про створення нового КПВВ було прийнято 22 липня 2020 року під час зустрічі Тристоронньої контактної групи.

Фото: пресцентр штабу ООС

 

Відкриття КПВВ “Щастя” заплановане на 10 листопада 2020 року. Його очікувана пропускна спроможність в’їзду-виїзду – 10-15 тисяч осіб за добу.

Читайте також:
З 15 жовтня припиняється пропуск осіб через КПВВ “Станиця Луганська”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна