З 15 жовтня припиняється пропуск осіб через КПВВ “Станиця Луганська”

 

Із 15 жовтня тимчасово припиняється пропуск осіб через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська”. 

Про це у вівторок, 13 жовтня, повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зазначається, що з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, збереження життя та здоров’я громадян, за наказом командувача Об’єднаних сил у період з 15 жовтня до 31 жовтня 2020 року пропуск осіб через лінію розмежування тимчасово припиняється.

“Бездіяльність окупаційної адміністрації РФ призвела до швидкого поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини. Враховуючи нестачу медичного персоналу та засобів протидії захворюванню, окупанти не спроможні стабілізувати епідемічну ситуацію”, – йдеться в заяві пресцентру штабу ООС.

Як виняток, за наявності документально підтверджених життєво важливих підстав соціально-гуманітарного характеру, командувачем ОС може бути прийняте окреме рішення щодо пропуску осіб у зазначеному контрольному пункті, додали в штабі.

Як інформувала “Новинарня“, 5 жовтня КПВВ “Станиця Луганська” відновила роботу після пожежі.

Читайте також:
За три дні роботи КПВВ “Станиця Луганська” лінію зіткнення перетнули понад п’ять тисяч людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна