Зеленський: Маємо впровадити нову філософію – “країна, яка готова до всього”

 

Президент України Володимир Зеленський в посланні до Верховної Ради заявив, що потрібно докорінно змінити підхід до розбудови країни.

Як передає “Новинарня“, про це глава держави заявив під час виступу в парламенті у вівторок, 20 жовтня.

“Безперечно, ми запам’ятаємо 2020 рік надовго. Він приніс Україні чимало лих, які ми пережили разом із вами. COVID-19, збиття нашого літака в Ірані, масштабні лісові пожежі, паводок у Західній Україні, посуха на півдні. Катастрофа літака з військовими льотчиками та курсантами. Маємо зробити правильні висновки і стати сильнішими. Запобігати загрозам, щоби не долати наслідки. Маємо впровадити нову філософію – країна, яка готова до всього. Або здатна максимально протистояти новим загрозам. Цей принцип я хочу представити сьогодні, хоча його і не було в моїй програмі”, – заявив Зеленський.

Під час цього виступу глава держави заявив, що у період коронакризи фінансування ЗСУ не зменшується, а також назвав свої повістки у військомат “фейковими”.

Читайте також:
COVID-19: Україна оновила рекорди одужалих і померлих за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна