У Києві на Покрову відбудеться традиційний Марш УПА, організований націоналістами

 

14 жовтня 2020 року, в День захисника України, в Києві відбудеться традиційний “Марш УПА”. Цього разу він пройде під гаслом “Бій колаборантам!”.

У маніфестації, приуроченій до 78-ї річниці створення Української повстанської армії, візьмуть участь прибічники націоналістичних партій і організацій – ВО “Свобода”, “Правий сектор”, “Національний корпус”, Конгрес Українських націоналістів, ОУН та “Тризуб” імені Степана Бандери тощо.

Захід розпочнеться о 14:00 мітингом біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Після цього учасники маршу пройдуть центральними вулицями Києва.

“Головну вимогу цього Маршу УПА – ухвалити закон про колаборантів – оголосять на завершенні Маршу перед офісом президента на вулиці Банковій”, – розповіли в пресслужбі ВО “Свобода”.

Нагадаємо, торік на Покрову в Києві відбулися дві маніфестації: на багатотисячному “Марші спротиву капітуляції” протестували проти “особливого статусу” ОРДЛО, “формули Штайнмаєра” та відведення військ із лінії розмежування, а на “Марші УПА”, організованому “Свободою” та іншими націоналістичними партіями, – проти продажу землі.

Читайте також:
На конкурсі LifePressFoto відзначили світлини з маршу на Покрову та обстріляного Золотого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна