П’яна ДТП на території медакадемії: одну з постраждалих відправили на лікування до Німеччини

 

Слухачка Української військово-медичної академії молодший лейтенант медичної служби Олександра Гуй постраждала в “п’яній ДТП” найбільше, коли трьох курсанток закладу наїхав “Тойотою Пріус” начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний.

У вівторок, 6 жовтня, офіцер вирушила на лікування до Німеччини.

У неї покалічені обидві ноги, перенесла вже 10 операцій.

“З нас трьох я постраждала найбільше, тому на лікування в Німеччину відправляють саме мене. Супроводжуватимуть нас німецькі фахівці. Курс проходитиме у військовому госпіталі міста Ульма. Сподіваюсь на їхню допомогу і дуже вдячна нашим військовим лікарям”, – цитує Олександру видання “Армія.Інформ”.

У медакадемії обіцяли скласти індивідуальний план навчання, щоб цей рік не минув для курсантки даремно. Поки що вона всі сили спрямовує на відновлення сил.

“Настрій бойовий. Валізу купила, сьогодні лечу в Німеччину. Це моя перша мандрівка до цієї країни. Шкода, що я в такому стані… Звичайно, що мрію здобути освіту і стати військовим лікарем-анестезіологом. Навіть татуювання зробила на лівій руці у вигляді кардіограми: життя і серця — на знак любові до медицини на все життя. Мрію тепер стати швидше на ноги, бо брату обіцяла пробігти з ним разом марафон”.

Фото: Армія.Інформ

Читайте також:
“Скалічені мрії”. Курсантки військової медакадемії після ДТП з п’яним майором борються за відновлення і правосуддя

Як інформувала “Новинарня“, 25 серпня на території військового коледжу в Києві на вулиці Зоологічній нетверезий майор скоїв наїзд на трьох курсанток, які приїхали в заклад за формою.
Столична поліція повідомила, що розпочала кримінальне провадження, водія затримали на місці події.

Як відомо, на трьох курсанток медичної академії наїхав “Тойотою Пріус” начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний. Він різко притиснув 23-річних дівчат бампером авто до зовнішніх сходів. Унаслідок цього удару студенткам практично поперерізало ноги.

Шевченківський районний суд столиці своїм рішенням у середу, 26 серпня, відправив військовослужбовця під арешт без права застави.

Читайте також:
ДТП на території військової частини в Києві: двох потерпілих прооперували з ампутацією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна