У Києві нетверезий майор наїхав на трьох курсанток на території військової частини

 

На території військового коледжу в Києві на вулиці Зоологічній нетверезий майор скоїв наїзд на трьох курсанток, які приїхали в заклад за формою.

Про це надвечір у вівторок, 25 серпня, повідомляє dtp.kiev.ua.

“Всіх у важкому стані госпіталізовано до військового госпіталю, одній з них ампутують обидві ноги. Винуватець затриманий, на місці СОГ (слідчо-оперативна група — ред.), подію ретельно намагаються приховати. Факт сп’яніння майора вже підтверджено драгером на місці”, — йдеться в повідомленні.

Столична поліція повідомила, що розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП, в якій постраждали троє курсанток.

Зазначається, що до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на території військової частини на вулиці Зоологічній водій авто “Тойота Пріус” здійснив наїзд на трьох курсанток військового вишу.

“Попередньо встановлено, водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, котрі стояли біля адмінбудівлі. Внаслідок автопригоди троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували”, – йдеться в повідомленні.

Водія 1974 року народження затримали.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

У Командуванні Медичних сил ЗСУ додали, що інцидент стався близько 16:40 на території Української військово-медичної академії. Стан здоров’я – стабільний.

Постраждалі – слухачі-офіцери медичної служби.

На місці події працюють правоохоронці, які проводять першочергові слідчі дії.

Досудове розслідування буде здійснюватися за процесуального керівництва військової прокуратури.

Читайте також:
На Вінниччині в ДТП загинули двоє військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна