ДТП на території військової частини в Києві: двох потерпілих прооперували з ампутацією

 

Стан постраждалих в аварії, що сталася вчора на території військової частини за участі начальника курсу факультету підготовки військових лікарів майора Володимира Холодного та слухачів-офіцерів медичної служби запасу Української військово-медичної академії, оцінюється як важкий стабільний.

Про це під час брифінгу в середу, 26 серпня, повідомив начальник Української військово-медичної академії полковник медичної служби Валерій Савицький.

Потерпілим дівчатам – по 23 роки. Вони — випускниці цивільних медичних вишів, які нещодавно склали успішно іспити до військово-медичної академії. Вчора вони мали отримати військову форму.

“Під час огляду в однієї зі слухачок було діагностовано неповний травматичний відрив обох нижніх кінцівок на рівні нижньої третини гомілок. Що стосується другої слухачки, за словами медиків, у неї було неповне травматичне відчленування правої гомілки на рівні середньої третини. Третя дівчина дістала відкритий перелом правої стопи та відкритий перелом обох кісток лівої гомілки”, — цитує Валерія Савицького видання “Армія.Інформ”.

Військові медики надали необхідну медичну допомогу, зокрема провели двом дівчатам оперативне втручання з ампутацією лівої нижньої кінцівки на рівні середньої третини гомілки у однієї дівчини, та ампутації правої гомілки на рівні верхньої третини – в іншої.

Також усі постраждалі мають травматичний шок різного ступеню та множинні забійні рани.

Нині пацієнти забезпечені усіма необхідними медикаментами та продовжують отримувати кваліфіковану медичну допомогу.

Правоохоронні органи продовжують слідчі дії.

Як інформувала “Новинарня“, 25 серпня на території військового коледжу в Києві на вулиці Зоологічній нетверезий майор скоїв наїзд на трьох курсанток, які приїхали в заклад за формою.
Столична поліція повідомила, що розпочала кримінальне провадження, водія затримали на місці події.

Читайте також:
На Вінниччині в ДТП загинули двоє військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна