На Донеччині двоє військових підірвались на протипіхотній міні

 

У вівторок, 8 вересня, двоє українських військових підірвались на протипіхотній фугасній міні ПМН-2 у Донецькій області.

Про це інформує пресслужба оперативно-тактичного угрупування “Схід”.

“Сьогодні, 8 вересня, на Донеччині, внаслідок підриву на ПМН-2 двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали бойове травмування. Обом воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувальних закладів. Стан їхнього здоров’я задовільний”, – йдеться в повідомленні.

На місці події працює керівний склад бригади та робоча група військової служби правопорядку ЗС України.

Як писала “Новинарня“, 6 вересня в районі населеного пункту Новгородське Донецької області на невідомому вибуховому пристрої підірвалася машина-“поливалка” (автомобільна розливна станція АРС-14) з військовослужбовцями, які прямували на гасіння пожежі.

Попри реанімаційні заходи, 7 вересня один із них помер у лікарні від численних опіків.

Також 6 вересня під час гасіння пожежі в районі селища Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області двоє військових були відрізані полум’ям від решти особового складу. Згодом стало відомо, що вони загинули, підірвавшись на вибуховому пристрої на ворожому мінному полі.

Читайте також:
Під час гасіння пожежі в “сірій зоні” на Донеччині загинув 38-річний боєць батальйону “Донбас” Віталій Грицишин

Від підриву на міні під час пожежі на Донеччині загинув 20-річний морпіх Руслан Волков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна