Коронавірус в ЗСУ: за добу діагностували 40 нових інфікувань, 31 людина одужала

 

У Збройних силах України станом на ранок середи, 19 серпня, на COVID-19 хворіє 458 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

За попередню добу у війську діагностували 40 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією.

Кількість активних випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ за добу зросла на дев’ять (напередодні повідомлялося про 449 інфікованих).

За весь час від початку пандемії в ЗСУ одужали від COVID-19 загалом 816 людей (+31 за добу). Летальних випадків – шість.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, загалом у Збройних силах з початку епідемії було діагностовано 1280 випадків коронавірусної хвороби (разом із активними зараз, одужалими й померлими).

Серед нових виявлених хворих на лікуванні в медзакладах перебуває восьмеро, зокрема в Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” – один військовослужбовець, ВМКЦ Південного регіону – два військових, у ВМКЦ Західного регіону – два військовослужбовці й один працівник ЗС України, у  Львівській обласній клінічній лікарні – один працівник ЗС України та в міській клінічній лікарі Львова – один працівник ЗС України. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 32 особи, на Київщині – 13 військових та п’ять працівників ЗСУ, на Львівщині – семеро військових та два працівники ЗСУ, на Рівненщині – один військовий, на Житомирщині – один працівник ЗСУ, на Прикарпатті – один армієць, на Буковині та Хмельниччині – по одному військовому. У пацієнтів спостерігають легкий перебіг хвороби.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 813 осіб. 

Читайте також:
В Україні за добу зафіксували найвищий показник нових хворих на COVID-19 за час пандемії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна