У війську за добу – 35 нових випадків COVID-19, 13 людей одужали

 

У Збройних силах України станом на ранок вівторка, 18 серпня, на COVID-19 хворіє 449 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

За попередню добу у війську діагностували 35 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією.

Кількість активних випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ за добу збільшилося на 22 (напередодні повідомлялося про 427 інфікованих).

За весь час від початку пандемії в ЗСУ одужали від COVID-19 загалом 785 людей (+13 за добу). Летальних випадків – шість.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, загалом у Збройних силах з початку епідемії було діагностовано 1240 випадків коронавірусної хвороби (разом з активними зараз, одужалими й померлими).

Серед нових виявлених хворих на лікуванні в медзакладах перебуває дев’ятеро, зокрема у ВМКЦ Північного регіону – три військових, ВМКЦ Південного регіону – два армійці, ВМКЦ Західного регіону – два військових, та по одному військовослужбовцю в Житомирському військовому госпіталі й Рівненському військовому госпіталі. Стан здоров’я всіх пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 26 осіб. На Одещині – по три військових і працівники ЗСУ, на Буковині – четверо військових, на Харківщині – один працівник ЗСУ та один армієць, у Львівській області – один працівник ЗСУ та один військовий, на Київщині – два військових та два працівники ЗСУ, у Вінницькій області – один армієць, на Рівненщині – один військовий, на Житомирщині – один працівник ЗСУ, на Волині – два працівники ЗСУ, на Івано-Франківщині – два працівники ЗСУ та на Закарпатті – один працівник ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна