“Єдинорос” із Криму Лук’янов приїхав у Конотоп отримати ID-карту: зустрічав “Нацкорпус”, постраждав офіцер поліції. ФОТО, ВІДЕО

 

У Конотопі під час конфлікту “радикально налаштованих молодих людей” з колишнім членом партії “Единая Россия” з Ялти Василем Лук’яновим частина зеленки, якою облили його, потрапила в очі поліцейського.

Через це Нацполіція в Сумській області відкрила кримінальне провадження, повідомили в пресцентрі відомства.

“За словами активістів, у них є інформація про те, що двоє переселенців, у минулому сповідували, на їхню думку, сепаратистські погляди. Останні повинні були оформити паспорти громадянина України у зв’язку з вклеюванням фотографій відповідного віку”, – повідомили в пресслужбі Нацполіції.

Повідомляється, що в ході сварки один із хлопців бризнув в обличчя Лук’янова зеленкою, і частина рідини потрапила в очі дільничного офіцера поліції.

Фото: пресслужба Нацкорпусу

В результаті поліцейський отримав хімічні опіки очей, з якими був госпіталізований до місцевої лікарні.

“Дії зловмисника слідчі кваліфікували як заподіяння тілесних ушкоджень та відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Особи учасників конфлікту встановлюються. Слідчі дії, в ході яких будуть об’єктивно, повно і неупереджено встановлені всі причини і обставини події, тривають”, – йдеться в повідомленні.

У пресслужбі “Нацкорпусу” інформували, що в Конотопі Сумської області ветерани війни на Донбасі “затримали та передали СБУ” колишнього члена відділення партії “Единая Россия” в Криму Василя Лук’янова.

Фото: пресслужба Нацкорпусу

Під час розмови Лук’янов визнав, що голосував на “кримському референдумі” і приїхав у Конотоп, щоб отримати ID-карту.

Пресслужба відділення партії “Единая Россия” в Криму стверджує, що Лук’янов був членом партії до 2018 року, після чого “був знятий з обліку членів партії через втрату зв’язку з партією (щодо осіб, які змінили місце проживання і не повідомили про це)”.

Правоохоронні органи України не повідомляли про затримання Лук’янова.

Читайте також:
Ще один “спалився” на біопаспорті: на Херсонщині затримали “єдинороса” з Криму Кучерявого

ДПСУ завернула “єдинороса”, який прилетів в Україну на “переговори щодо видобування граніту”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна