ДПСУ завернула “єдинороса”, який прилетів в Україну на “переговори щодо видобування граніту”

 

Державна прикордонна служба звітує, що не впустила в Україну члена політичної партії “Единая Россия” і заборонила йому в’їзд терміном на три роки “в інтересах забезпечення національної безпеки України”.

Про це у вівторок, 10 березня, повідомляє пресцентр ДПСУ.

Зазначається, що росіянина 1965 року народження зупинили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ”, він прилетів рейсом із Мінська 9 березня.

“Заявив, що прибув із приватною метою, а також має провести переговори щодо видобування граніту. Крім того, він повідомив, що є гендиректором одного з ливарно-механічних заводів в Росії”, – йдеться у повідомленні речників прикордонників.

За його словами, він прибув в Україну на ділові переговори щодо видобування граніту. 

“У ході додаткової перевірки прикордонники встановили, що особа є членом політичної партії “Единая Россия”, представником громадської ради при МУ МВС РФ в місті Ногінськ, має відзнаки від президента і Держдуми Росії, Московської обласної думи, МЗС та силових структур, зокрема медаль “За возвращение Крыма”, – йдеться в повідомленні ДПСУ.

“Суспільне” пише, що йдеться про Карена Арутюняна.

Він є гендиректором ТОВ “Ногінський ливарно-механічний завод” та членом політичної партії “Единая Россия”.

Того ж дня росіянина повернули зворотнім рейсом до Мінська.

Інформацію про нього передали в СБУ.

Читайте також:
ДПСУ не пустила в Україну двох росіян, які незаконно відвідували окупований Крим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна