Винищувачі ПС ЗСУ відпрацьовують готовність до бою у різних сценаріях. ФОТО

 

У 831-ій бригаді тактичної авіації Повітряного командування “Центр” тривають планові польоти. Екіпажі відточують групову злітаність, повітряні бої тощо.

Про це у вівторок, 28 липня, інформує пресцентр Міністерства оборони України.

Зазначається, що на цьому тижні екіпажі відпрацьовують відновлення навичок за видами льотної підготовки, групову злітаність у складі пари та ланки, повітряні бої групами на середніх та малих висотах.

Фото: пресцентр МОУ

“Ми перевіряємо нашу готовність до бойових дій у різних сценаріях. Наземний персонал та льотний склад вкладаються у визначені терміни. Такі тренування та навички необхідні для виконання якнайшвидшого виведення авіаційних підрозділів на оперативні аеродроми, аби уникнути потенційних втрат від засобів повітряного нападу противника. Далі відточуємо роботу інженерно-авіаційних підрозділів та льотних екіпажів з інших – оперативних аеродромів”, – розповів ТВО командира авіабригади полковник Олександр Мостовий.

Фото: пресцентр МОУ

Також на базі винищувальної бригади льотний вишкіл відточують п’ятикурсники Харківського національного університету Повітряних сил ім. І. Кожедуба. Вони уже отримали відповідні допуски та виконали тренувальні польоти на групову злітаність у складі пари.

Наразі готуються до польотів на складний пілотаж на бойовому літаку Су-27.

Як інформувала “Новинарня“, у тимчасово окупованому Криму морська авіація РФ відпрацювала удари по кораблях “умовного противника”.

Читайте також:
Американська авіація провела масштабну операцію на Чорному морі в рамках “Сі Бриз-2020”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна