У Криму морська авіація окупантів відпрацювала удари кораблях “умовного противника”

 

В окупованому Криму авіація відпрацювала пошук та знищення загону кораблів умовного противника.

Про це 12 липня повідомив сайт МО РФ із посиланням на свій “відділ інформаційного забезпечення Чорноморського регіону”.

“У рамках планових заходів бойової підготовки підрозділу морської авіації і ППО Чорноморського флоту відпрацьовано пошук і знищення загону кораблів умовного супротивника.
На початковому етапі навчання розрахунки безпілотних літальних апаратів «Форпост» і «Орлан», проводячи розвідку, виявили в морі десантний загін кораблів умовного супротивника, які імітували кораблі флоту, що виконують завдання в одному з морських полігонів бойової підготовки.
Отримавши цілевказівки від БПЛА, екіпажі фронтових бомбардувальників Су-24М і багатоцільових винищувачів Су-30СМ виконали бойову вправу із нанесення бомбового удару по морських цілях з виконанням умовного бомбометання.
Також у ході навчання льотчики відпрацювали дії з відходу від корабельних і наземних засобів протиповітряної оборони умовного противника”, – сказано в повідомленні.

У навчаннях, крім підрозділів морської авіації і ППО, також ьрали участь екіпажі трьох кораблів Чорноморського флоту РФ.

Читайте також:
“Гвардія-2020”: українські військові навчилися відбивати напад з півдня. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна