На окупованій Луганщині внаслідок вибуху міномета вбиті троє бойовиків “ЛНР”, ще двоє поранені

 

Наприкінці червня троє бойовиків так званої “ЛНР” загинули, ще двоє отримали поранення під час розриву міномета на окупованій території Луганщини.

Про це в п’ятницю, 3 липня, повідомили у пресцентрі штабу ООС.

“У районі населеного пункту Жолобок у Попаснянському районі Луганської області загинули троє та зазнали поранень двоє співробітників “батальйону патрульної служби” так званого “МВС ЛНР”, – йдеться у повідомленні.

Інцидент відбувся під час занять з бойової підготовки на виконання практичних вправ стрільб.

При цьому вогонь вівся по позиціях українських військових.

“Внаслідок грубого порушення заходів безпеки під час експлуатації озброєння і військової техніки та слабку навченість особового складу розрахунок одного з мінометів калібру 82 мм здійснив подвійне заряджання, відбувся його розрив”, – зазначили у розвідці.

Нагадаємо, у червні ОСи знищили понад 40 окупантів та п’ять одиниць ворожої техніки.

Як інформувала “Новинарня“, від мінометного обстрілу з боку бойовиків в підконтрольній Україні частині селища Зайцеве, що під Горлівкою на Донеччині, загинула 80-річна цивільна жінка.

Читайте також:
54 омбр ЗСУ знищила мінометну позицію окупантів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна